Wordsmith.org: the magic of words

Wordsmith Talk

About Us | What's New | Search | Site Map | Contact Us  

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 3 1 2 3
#206693 - 08/16/12 08:25 PM Anyone with problems posting PMs, forum posts?  
Joined: May 2010
Posts: 958
Tromboniator Offline
old hand
Tromboniator  Offline
old hand

Joined: May 2010
Posts: 958
Alaska
I've recently had a problem in which some PM postings show blank on the web site after submitting, both to me and the recipient. The text is visible when I click either the Quote or the Edit button, so the message is reaching the web site. Forum tech support tells me it's a computer problem, but at least one person with whom I correspond has encountered the same problem, presumably using a different operating system, computer, and Internet service. If you've had the same problem, please let me know here or by PM. I'd like to try to isolate the source of the problem.

#206694 - 08/16/12 09:38 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Tromboniator]  
Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
LukeJavan8 Offline
Carpal Tunnel
LukeJavan8  Offline
Carpal Tunnel

Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
Land of the Flat Water
I usually use Google Chrome. But I have seen your blank posts.


----please, draw me a sheep----
#206698 - 08/17/12 08:32 AM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: LukeJavan8]  
Joined: Sep 2010
Posts: 1,706
Candy Offline
Pooh-Bah
Candy  Offline
Pooh-Bah

Joined: Sep 2010
Posts: 1,706
down under
I'm not having any problems, Peter.
I remember last year, BranShea had some glitches when posting but I think that was with icons and pictures!

#206699 - 08/17/12 11:11 AM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Candy]  
Joined: May 2010
Posts: 958
Tromboniator Offline
old hand
Tromboniator  Offline
old hand

Joined: May 2010
Posts: 958
Alaska
Luke, I don't think it's browser-specific.

Candy, the problem is simple text.

In any case, forum tech support is looking into it, so I hope we can get it cleared up shortly, and that it's not a chronic or wide-spread problem.

Edit: And obviously it hasn't occurred here. I'll try again in PM.

Last edited by Tromboniator; 08/17/12 11:12 AM.
#206702 - 08/17/12 03:31 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Tromboniator]  
Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
LukeJavan8 Offline
Carpal Tunnel
LukeJavan8  Offline
Carpal Tunnel

Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
Land of the Flat Water
I'm not computer literate enough to understand, Peter,
but I do know I've seen your blank posts. Hope it gets
resolved.


----please, draw me a sheep----
#206710 - 08/17/12 07:36 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: LukeJavan8]  
Joined: Nov 2011
Posts: 1,075
Rhubarb Commando Offline
old hand
Rhubarb Commando  Offline
old hand

Joined: Nov 2011
Posts: 1,075
Lancaster, UK
I've been having this problem, too. I use Firefox - I don't know what you use, Peter?

It only seems to happen on long messages - single line or even a whole paragraph gets through, so maybe it is to do with separating paragraphs. I tend to use two LFCRs between paras - maybee it doesn't like that!


I'm immortal until proven otherwise
#206713 - 08/17/12 08:15 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Rhubarb Commando]  
Joined: May 2010
Posts: 958
Tromboniator Offline
old hand
Tromboniator  Offline
old hand

Joined: May 2010
Posts: 958
Alaska
So it may be browser-related: I'm also using Firefox. I've passed that tidbit to the tech folks. I had already told them about the two-return hypothesis; that was my first guess at the culprit.

#206721 - 08/18/12 11:24 AM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Tromboniator]  
Joined: Nov 2011
Posts: 1,075
Rhubarb Commando Offline
old hand
Rhubarb Commando  Offline
old hand

Joined: Nov 2011
Posts: 1,075
Lancaster, UK
Hmmm. I have also got Google Chrome - I might just try that and see if I have the same problem or not.


I'm immortal until proven otherwise
#206725 - 08/18/12 02:53 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: Rhubarb Commando]  
Joined: Aug 2005
Posts: 3,290
zmjezhd Offline
Carpal Tunnel
zmjezhd  Offline
Carpal Tunnel

Joined: Aug 2005
Posts: 3,290
R'lyeh
Is there by any chance a scroll bar at the bottom of the page? When the post is viewed in threaded mode, it can "go wide". so that the text appears on the far right off-screen and must be scrolled to.


Ceci n'est pas un seing.
#206727 - 08/18/12 03:26 PM Re: Anyone with problems posting PMs, forum posts? [Re: zmjezhd]  
Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
LukeJavan8 Offline
Carpal Tunnel
LukeJavan8  Offline
Carpal Tunnel

Joined: Jun 2008
Posts: 8,961
Land of the Flat Water
I get that sometimes, especially on advertisings.


----please, draw me a sheep----
Page 1 of 3 1 2 3

Moderated by  Jackie 

Forum Statistics
Forums16
Topics13,878
Posts223,864
Members9,013
Most Online3,341
Dec 9th, 2011
Newest Members
Ahmed, KathrynH, Waqar_Ali, brecht, Akintola
9013 Registered Users
Who's Online Now
0 registered members (), 54 guests, and 2 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters(30 Days)
Top Posters(All Time)
wwh 13,858
Faldage 13,803
Jackie 11,613
tsuwm 10,538
LukeJavan8 8,961
AnnaStrophic 6,511
Wordwind 6,296
of troy 5,400
Disclaimer: Wordsmith.org is not responsible for views expressed on this site. Use of this forum is at your own risk and liability - you agree to hold Wordsmith.org and its associates harmless as a condition of using it.

Home | Today's Word | Yesterday's Word | Subscribe | FAQ | Archives | Search | Feedback
Wordsmith Talk | Wordsmith Chat

© 1994-2017 Wordsmith

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.013s Queries: 14 (0.003s) Memory: 2.7268 MB (Peak: 2.8640 MB) Zlib disabled. Server Time: 2017-08-23 12:09:02 UTC